ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ

Διεύθυνση - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Διεύθυνση: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & ΒΥΡΩΝΟΣ 31 Τ.Κ. - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τ.Κ.: 27200
Περιοχή - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Περιοχή: Αμαλιάδα Κατηγορία - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τηλέφωνο: 2622025416 Fax - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Fax: 2622021154
Κινητό - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κινητό: 6938486060 E-mail - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ E-mail: mdrouboukis@gmail.com
Υπεύθυνος - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Υπεύθυνος: ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Ασφάλειες CHARTIS, ENTERPRISE, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, EVIMA LLOYD'S, Αμαλιάδα, Ηλεία. Ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου, ο κύριος Δρουμπούκης Μιχάλης διατηρεί την επαγγελματική του έδρα στην Αμαλιάδα, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες ολόκληρου του νομού Ηλείας για ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλιστικών καλύψεων. Οι ‘ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ’ αναλαμβάνουν, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικ...
Επισκέπτες: 6171

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑ

Ασφάλειες CHARTIS, ENTERPRISE, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, EVIMA LLOYD'S, Αμαλιάδα, Ηλεία.


Ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου, ο κύριος Δρουμπούκης Μιχάλης διατηρεί την επαγγελματική του έδρα στην Αμαλιάδα, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό τις ανάγκες ολόκληρου του νομού Ηλείας για ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλιστικών καλύψεων.

Οι ‘ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ’ αναλαμβάνουν, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας αλλά και του εξωτερικού, παντός τύπου γενικές και ειδικές ασφαλίσεις. Πιο συγκεκριμένα διατηρούν μακροχρόνια συνεργασία με την Chartis, την Enterprise, την Εθνική Ασφαλιστική, την Ευρωπαϊκή Πίστη, την Evima αλλά και την Lloyd's, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση διεκπεραίωση των υποθέσεων.

Ο κύριος Δρουμπούκης, με αίσθημα ευθύνης, καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, όπως ασφάλειες ζωής, υγείας, κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, ζωικού βασιλείου, πυρός, αυτοκινήτου, σκάφους, συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα καθώς και κάθε τύπου ειδική ασφαλιστική κάλυψη, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ιδιαίτερες πελατειακές ανάγκες.

‘ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ’. Ανεκτίμητη αίσθηση σιγουριάς.